Welcome...

Welcome...

Αναγνώστες

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Χρόνια σου Πολλά Μανούλα μου!!! Χρόνια Πολλά σε όλες τις υπέροχες μητέρες όλου του πλανήτη!!!! Την Αγάπη μου!!!!!!
Η Μεγαλύτερη ΜΑΝΑ του Κόσμου!!!!! Η Παναγιά μας!!!!!!

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΡΤΑΡΙ!!

 

Την Καλησπέρα μου, σε όλους και όλες! Είμαι στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσω, αλλά και να σας παρουσιάσω παράλληλα και το δικό μου συρτάρι!!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη με το ότι κατάφερα-πρόλαβα να το ετοιμάσω, έστω και την τελευταία σχεδόν στιγμή!!! Διότι με όλην αυτήν την ταλαιπωρία που βίωσα τον τελευταίο καιρό, η διάθεσή μου βρισκόταν παντελώς στο ναδίρ, με αποτέλεσμα να λέω πως θα πάω στην έκθεση μόνο σαν επισκέπτρια και πιστέψτε με, αυτό, το έφερα πολύ βαρέως!! Οπότε ανασυγκρότησα τις δυνάμεις μου, ανασκουμπώθηκα και το αποτέλεσμα, το έχετε μπροστά σας!!! Όταν πήρα την απόφαση να ξεκινήσω για να φτιάξω συρτάρι, ακόμη δεν είχα κατασταλάξει τι θέμα θέλω να φτιάξω!!! Ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό μια προβλήτα!!! Συγκεκριμένα η προβλήτα των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, όπου εκεί, μένει και η αγαπημένη μου Ευτυχία!!! Όποτε τύχει να βρεθώ εκεί, σχεδόν πάντα, θα πάμε για να περπατήσουμε και αυτή είναι μια από τις αγαπημένες εικόνες που έχω στο μυαλό μου!!! Όλα τα υπόλοιπα πιστέψτε με, ήρθαν από μόνα τους!! Λίγες μέρες πριν, είχα αγοράσει ένα κομμάτι φελιζόλ, χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο κατά νου να φτιάξω!!! Ξαφνικά το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να  κόβω, να τρίβω, χωρίς καν, να ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτή μου η απόπειρα!!! Το ένα έφερνε το άλλο και πάει λέγοντας!! Για να μην σας κουράσω άλλο με την πολυλογία μου, αυτό είναι το αποτέλεσμα!!! Ελπίζω να σας αρέσει, απλώς εγώ θα πω,  ότι αυτό που κατάφερα, ήταν καλύτερο  από αυτό που σκεφτόμουν και προσδοκούσα!!! Παρακάτω θα δείτε και βήμα βήμα την διαδικασία κατασκευής!!! 

 Οι τεχνικές που χρησιμοποίησα ήταν 4!! Ζωγραφική, Decoupage, Χειροποίητη Κατασκευή και 3D, είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους!!!
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ!!!!!;;;;;;;;;;
Εδώ θα δείτε σχεδόν βήμα βήμα την διαδικασία κατασκευής!!! Οι φώτος ήτανε πάρα πολλές!! Προσπαθώντας να συνδυάσω την όσο το δυνατό πιο  ολοκληρωμένη παρουσίαση με όσο το δυνατό λιγότερες φωτογραφίες, το  αριθμητικό αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω!!!
 Η διαδικασία ξεκίνησε από εδώ!!! Παρόλο που έχω επαγγελματικό τροχάκι, δεν μπορούσα να θυμηθώ, πως μοντάρεται το σώμα με την κεφαλή του ανταλλακτικού, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσω το τροχάκι νυχιών!!!  Άθλιο!!! Αλλά αποτελεσματικό!!!!!

                                     

 Τα Buffer, έκαναν τέλεια λείανση, ισάξια με ένα καλό γυαλόχαρτο!!!
Αρχίζουν σιγά σιγά, να παίρνουν μορφή!! Αυτό το Σαλάχι είναι η αδυναμία μου!!!
 Η Θάλασσα είναι συνδυασμός ζωγραφικής με 3D!!
 Οι Μεγάλοι Γλάροι, η Βαρκούλα και ο Φάρος έγιναν με την τεχνική του Decoupage!! Η Βραχονησίδα στο Φάρο, έγινε με πάστα διαμόρφωσης, δηλαδή 3D!!
 Τα καρφάκια των ρόλευ, έγιναν δοκαράκια!!!
 Όλες οι Χειροποίητες κατασκευές που βλέπετε, έγιναν από αυτό το κομμάτι του Φελιζόλ!!!
 Και το σωσιβιάκι μας!!!


 Το Χειροποίητο χαρτί, που βάφτηκε στο χρώμα της θάλασσας!!
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το μικρό ταξίδι κατασκευής του συρταριού μου, όπως επίσης και ο προορισμός του,  που είναι το αποτέλεσμα!!! Πιστεύω πως θα μπορέσουμε όλες να παραβρεθούμε και να συμμετέχουμε σε αυτήν την υπέροχη έκθεση, καθώς και να τιμήσουμε την  φίλη μας, τη Ρένα Χριστοδούλου, η οποία κατέθεσε όλη της την ψυχούλα για αυτήν!!! Σε ευχαριστούμε θερμά, για όλα Ρένα μας!!!! Σας ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου, για τις επισκέψεις σας στο blog μου, για τα πάντα υπέροχα σχόλιά σας, καθώς και για την Αγάπη σας!!!! ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!!! Με το καλό θα τα πούμε στην Έκθεση και Καλή μας Επιτυχία!!!!!!! Σας φιλώ!!!!

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, Καλό μήνα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλον τον κόσμο, με υγεία και ότι καλύτερο για εσάς και όλους όσους αγαπάτε!!!!! Είθε οι ψυχές και οι ζωές όλων μας από εδώ και πέρα να είναι φωτεινές, ανθισμένες, "καινούργιες" και αισιόδοξες, σαν την σημερινή ημέρα!!!!! Θα σας ανταμώσω σύντομα ξανά με καινούργιες αναρτησούλες!!!!! Η Αγάπη και η Αλήθεια να είναι Οδηγός μας!!!!
Σας φιλώ!!!