Welcome...

Welcome...

Αναγνώστες

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ-ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.. ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Μετά από απουσία σχεδόν 3 μηνών..όλοι και όλες επανερχόμαστε δριμύτεροι..με ''γεμάτες μπαταρίες'' για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα μας έρθει..με μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο..!!
Η αλήθεια είναι.. ότι μου λείψατε πολύ γλυκιές μπλογκοφίλες μου..!! Καλά να είμαστε... και απο δω  και πέρα..θα τα λέμε..με πολλές και όμορφες δημιουργίες..!!!! Και σίγουρα..δεν θα λείψουν και οι πολλές και όμορφες συναντήσεις μας.. γιαυτό αντε λοιπόν..ανασκουμπωθείτε για πολλά και όμορφα meetings..!!!   ΡΕΝΑΑΑΑΑ..;;;;;;
Για άλλους..αυτό το καλοκαίρι ήταν όμορφο..για άλλους άσχημο..για άλλους μέτριο και αδιάφορο.... αλλά όπως και να έχει ..στον καθένα μας.. άφησε κάτι.. !!
Σε αυτούς που περάσανε όμορφα..ίσως μια όμορφη ανάμνηση..!
Σε αυτούς που περάσανε άσχημα..ίσως μια εμπειρία..!
Σε αυτούς που περάσανε μέτρια και αδιάφορα..ίσως την προσδοκία και την προσμονή.. ότι τους περιμένει κάτι καλύτερο.. στο προσεχές μέλλον...!!! 
Όπως και να έχει εγώ από την πλευρά μου... εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους.. μα πάνω από όλα με Υγεία..Αγάπη..και Ευτυχία..!!!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!!

Η ομάδα εθελοντικής κίνησης.. ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότερες/οι... συγκέντρωσε  έργα καλλιτεχνών.. που εθελοντικά προσέφεραν τα έργα τους.. για να διοργανωθεί μια έκθεση-δημοπρασία με θέμα ''Ελληνική Γη και Θάλασσα''... στο Σικάγο της Αμερικής...όπου τα έσοδά της.. θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν.. σε ελληνικά ιδρύματα για τα παιδιά.. ''Η ψυχή'' αυτής της διοργάνωσης.. είναι  ο Ελληνας ομογενής στο Σικάγο.. Κύριος Ξενοφώντας Κονσολάκης..που του αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια..
Στο παρόν link στο facebook.. μπορείτε να δείτε συγκεντρωμενα..όλα τα έργα..!! 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.444569755563602.97076.100000317455545&type=3. 
Η έκθεση..θα πραγματοποιηθεί..τον Οκτώβριο!!

Εδώ σας παρουσιάζω την δική μου συμμετοχή.. όπου  βήμα βήμα απεικονίζεται η διαδικασία δημιουργίας..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ!!

Ξεκινώντας λοιπόν το προσχέδιο..

Βήμα Βήμα!!

Οι τεχνικές σχεδίου που χρησιμοποιήθηκαν.. ήταν ..2.. εκτός από ελεύθερο..δουλεύτηκε και προοπτικό σχέδιο..το οποίο αξίζει να σημειώσω..ότι δεν το δούλεψα καθόλου επάνω στο σχεδιαστήριο.. αλλά με το χέρι..και ένα χάρακα..!!! Όσοι γνωρίζουν από αρχιτεκτονικό σχέδιο..θα καταλάβουν τι εννοώ..!!!
 Αρχίζουν δειλά δειλά.. να ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες..!!
 Το σχέδιο..το δούλεψα με μολυβοκάρβουνο.. σε 3 σκληρότητες..ανάλογα το σημείο και το στοιχείο που ήθελα αποδώσω..!! Μπορεί σε κάποια σημεία να φαίνεται λίγο πρόχειρα δουλεμένο..η λίγο μουντζουρωμένο..αυτό είναι αλήθεια..γιατί με πίεζε πολύ ο χρόνος για να το τελειώσω.. και να προλάβω να το παραδώσω.. οπότε έκανα λίγο αρπακολίστικη δουλειά..!! Να με συγχωρείτε γιαυτό..!!
 Εδώ αρχίζει να μπαίνει το χρώμα!!!!

 Τα χρώματα που δούλεψα επί το πλείστον..ήταν πλαστικά και λιγότερο ακρυλικά!!
 Αρχίζει να παίρνει μορφή!!! Μέχρι το τέλος..έγιναν πολλές παρεμβάσεις..και αλλαγές..σε πολλά σημεία και στοιχεία!!!

 ΕΔΩ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..!!!
Ελπίζω και εύχομαι να σας αρέσει..!!! Εγώ.. το μόνο που θα πω από την πλευρά μου...
Είναι καλή επιτυχία σε όλη τη διοργάνωση....για μια φορά ακόμη πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν  στην ολοκλήρωση αυτής της έκθεσης.. ο καθένας από το δικό του μετερίζι.. και είθε να ακολουθήσουν και άλλες πολλές τέτοιες..κινήσεις ανθρωπιάς..!! Το σίγουρο είναι..καλά να είμαστε μονό.. ότι και πάλι..θα δηλώσουμε παρουσία..!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ... ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.... ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ...!!!!