Welcome...

Welcome...

Αναγνώστες

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία, μα πάνω απ' όλα Αγάπη και την χρονιά που περιμένουμε, ας είναι μία χρονιά που θα επικρατήσει πάνω απο όλα το δίκαιο, σε όλα τα επίπεδα!! Μπορεί να ακούγεται λίγο στερεότυπη η ευχή μου, αλλα νομίζω ότι μέσα στις τόσες δυσκολίες που βιώνουμε όλοι εμείς και οι οικογένειές μας, είναι τα μόνα, που πραγματικά χρειαζόμαστε! Όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται! Και για τις γιορτές που έρχονται, πολλοί άνθρωποι, ίσως να μην μπορέσουν να κάνουν κάποια δωράκια στους δικούς τους ανθρώπους και στα παιδάκια τους και αυτό να τους στεναχωρεί και να τους πικραίνει! Νομίζω ότι εδώ όλα τα κενά θα τα καλύψει η ΑΓΑΠΗ! Με όποια μορφή και αν θέλουμε να την χαρίσουμε στον συνάνθρωπό μας, πιστέψτε με, θα πιάσει τόπο και θα υπερκαλύψει το κενό, γιατί δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο, να φερόμαστε και να <<χάσουμε>>  ο ένας τον άλλον, αλλά και να κάνουμε πράγματα, που μεγαλώνουν το κενό στις ψυχές μας αλλα και το χάσμα μεταξύ μας! Γιαυτό απο δώ και πέρα ας προβληματιστούμε και ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Συγχωρέστε με εαν  σας ακούγομαι λίγο σκληρή, όμως αυτή είναι και η πραγματικότητα και αυτή δυστυχώς, είναι ακόμη  σκληρότερη!!
Στο θέμα μας τώρα και ας  κάνουμε λίγο πιό γιορτινή την ατμόσφαιρα! Σας έχω  χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες καρτούλες, που όλες αυτές τις μέρες έφτιαχνα!  Πιστέψτε με,  απαιτούν πολύ χρόνο και δουλίτσα! Είναι όμως, πολύ όμορφο συναίσθημα να χαρίζεις στους δικούς σου ανθρώπους, κάτι φτιαγμένο απο εσένα, και επειδή σας νιώθω όλους σαν δικούς μου ανθρώπους, νοερά, σας χαρίζω τις καρτούλες μου, με τις πιό θερμές ευχές μου και ο καθένας ας διαλέξει, όποια του αρέσει!  Δεν θα σας κουράσω άλλο, νομίζω είπα αρκετά! Απλώς, εύχομαι και ελπίζω να σας αρέσουν!!
 Σας φιλώ!!
Χαριτίνη
 

































5 σχόλια:

Unknown είπε...

Adoro gli angeli!!
Bravissima
Baci
Sabry!!

Χαριτίνη είπε...

MUCHAS GRACIAS!!!!!

Ευτυχία είπε...

Αγαπημένη μου!!! στις κάρτες σου ένα επίθετο θα μπορούσα να βάλω, ευφάνταστες!!! είναι πραγματικά υπέροχες και με πάρα πολύ κόπο,πολλά πολλά μπράβο μάτια μου!!!πολλά πολλά φιλιά μικρή μου αδελφούλα!!!

Χαριτίνη είπε...

ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΣΕ ΦΙΛΩ!!!

Luciana Dias είπε...

Lindos esses cartões
Parabéns!
Um bjo